Samen leren
& de wereld ontdekken!

eerste schooldag

Door de nieuwsdienst

Iets vóór 8u kwamen de eerste nieuwsgierige leerlingen (en ouders) op de speelplaats. Ze werden verwelkomd door enkele meesters en juffen en kregen meteen een gekleurd lintje én een gekleurde stip op hun voorhoofd. Dat zou later onthullen bij welke meester of juf ze dit schooljaar zouden zitten. Bij het belteken om 8.40u was er een korte toespraak van mevrouw directeur. Zij gaf meteen meer duidelijkheid voor iedereen en onder de muziek van de Radetsky-mars werd een nieuw schooljaar ingeluid met alle gekregen gekleurde lintjes. Daarna was er nog een kort afscheid van de ouders en verdwenen alle leerlingen naar hun nieuwe klas. Voor de leerlingen van het eerste leerjaar was dit meteen ook de eerste start in een nieuw gebouw.

Om deze schooldag op een ontspannende wijze te starten, werden 's namiddags in elk leerjaar leuke spelletjes georganiseerd en om half 4 werd onze eerste dag afgesloten zoals we gestart waren; kleurrijk op het ritme van de muziek. Aan iedereen een fijn schooljaar gewenst!

• eerste schooldag

11205579